MANTELZORGWONING GOUDA

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Gouda realiseren

Met een mantelzorgwoning kunt u langer zelfstandig blijven wonen terwijl u gebruik maakt van mantelzorg. De meeste mantelzorgwoningen worden bij een naaste in de tuin geplaatst. Dat is ook mogelijk als u een mantelzorgwoning in Gouda wilt realiseren. U bestelt eenvoudig uw op maat gemaakte zorgwoning, waarna deze na twee maanden al leverbaar is. Onze standaardopties zijn al verkrijgbaar vanaf 69.500.

Mantelzorgwoning in Gouda zelf vormgeven
Uitgaande van uw zorgbehoefte, kunt u uw mantelzorgwoning in Gouda verder vormgeven. Na het maken van een keuze voor één van onze basismodellen kunt u zelf extra kamers of voorzieningen toevoegen. U beschikt altijd over een aangepaste badkamer, ook als u uw woning niet aanpast. Met brede doorgangen in elke woning kunnen rolstoelgebruikers zich ook zelfstandig van en naar elke ruimte in de woning begeven.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Op maat gemaakt
Omdat onze woningen in eigen beheer worden gefabriceerd hebben wij altijd controle over ons productieproces. Dat houdt de prijs laag, terwijl u wel volledige vrijheid heeft bij het samenstellen van uw woning. Uw mantelzorgwoning in Gouda kan overigens compleet op maat gemaakt worden, zodat deze op elk perceel te plaatsen is.

Financiering
U heeft diverse mogelijkheden voor de financiering van uw zorgwoning. U kunt deze in één keer kopen, deels afbetalen door middel van inruil, of leasen. Een kortdurend verblijf in uw zorgwoning financiert u bijvoorbeeld eenvoudig door uw woning te leasen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Altijd een totaalpakket
Wij verzorgen de bouwtekeningen, de fabricage, het aanvragen van uw vergunning (indien nodig), en regelen het vervoer en de plaatsing van de woning. Indien wenselijk kunnen wij zelfs de stoffering van uw woning verzorgen, zodat u de woning direct kunt betrekken.

Heeft u nog vragen?
Mocht u graag advies willen inwinnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu