MANTELZORGWONING FINANCIEREN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Uw mantelzorgwoning financieren

Met een prijs vanaf 69.500 euro zijn onze mantelzorgwoningen voor iedereen bereikbaar. Wij bieden bovendien de mogelijkheid uw mantelzorgwoning te financieren op een manier die bij u past. Of u nu een zorgwoning wilt kopen of leasen, u kunt bij ons terecht voor een woning die geheel op maat gemaakt is en snel leverbaar is.

Mantelzorgwoning financieren: uw mogelijkheden
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan als u uw mantelzorgwoning wilt financieren. Zo kunt u een waardevol object zoals een motor of boot inruilen om een deel van de koopsom te voldoen. Daarnaast is het huren of leasen van uw woning ook een mogelijkheid. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de keuze die het meest voordelig is voor u.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voorzieningen
Uw mantelzorgwoning is voorzien van diverse standaardzaken, zoals een aangepaste badkamer. Voor welke financieringsoptie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw woning aan uw zorgbehoefte voldoet. Zo kunt u ook voor domotica kiezen. Uw naaste wordt middels dit automatische alarmsysteem gewaarschuwd als u zich in een noodsituatie bevindt. Zo blijft u langdurig veilig wonen.

Kant-en-klare woning
Na fabricage van uw mantelzorgwoning wordt uw woning vervoerd en geplaatst. De woning is dan direct klaar voor gebruik. Alle installaties worden door vakmensen aangesloten. U kunt er ook voor kiezen uw stoffering door ons te laten doen, zodat u niets meer aan de woning hoeft te doen na oplevering.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Vergunning
De meeste gemeenten stellen als eis dat een mantelzorgwoning aan het bouwbesluit moet voldoen. U hoeft dan geen vergunning aan te vragen. Al onze woningen voldoen aan het bouwbesluit en onze medewerkers controleren altijd of er een vergunning nodig is.

Advies bij samenstellen van uw woning
Wij bieden veel opties bij het samenstellen van uw woning. Wilt u advies van onze medewerkers over de beste opties voor u? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen ook graag bij u thuis langs.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu