MANTELZORGWONING FABRIKANT

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning fabrikant vinden

Met een eigen productielocatie in Apeldoorn zijn wij dé mantelzorg fabrikant voor flexibele mantelzorgwoningen in Nederland. U bestelt eenvoudig uw op maat gemaakte mantelzorgwoning bij ons, op basis van onze standaardmodellen. Deze zijn naar eigen wens in te delen en uit te breiden, zodat uw woning altijd voldoet aan uw wensen en eisen.

Advies van uw mantelzorgwoning fabrikant
Omdat wij het belangrijk vinden dat uw woning voldoet aan uw zorgbehoefte, kunt u te allen tijde een beroep doen op één van onze adviseurs. Wij inventariseren samen met u wat er nodig is om uw woning op korte en lange termijn geschikt te maken voor u en uw naasten.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voorzieningen
Standaard zijn de mantelzorgwoningen voorzien van een aangepaste badkamer met verhoogd toilet. Rolstoelgebruikers kunnen zich vrij bewegen door het hele huis door de brede doorgangen. U kiest zelf of u een extra badkamer wilt toevoegen aan uw woning, of een extra slaapkamer.

Afwerking
Natuurlijk wilt u van uw mantelzorgwoning uw thuis maken. Wij zorgen er als mantelzorg fabrikant voor dat uw woning van alle afwerkingen wordt voorzien. Uw sanitair, keuken en vloeren zijn bij oplevering al aangebracht en aangesloten. De afwerking is geheel naar eigen wens te maken, in luxe uitvoering of basisuitvoering.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing
Uw woning wordt vervoerd en geplaatst zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Uw mantelzorg fabrikant controleert altijd of er een vergunning nodig is voor het plaatsen van uw mantelzorgwoning. Als dit nodig is, regelen wij deze voor u. Veel gemeenten stellen echter alleen de eis dat een zorgwoning aan het bouwbesluit moet voldoen. Dit is het geval bij alle uitvoeringen van onze zorgwoningen.

Heeft u behoefte aan advies?
Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of heeft u advies nodig over het samenstellen van uw mantelzorgwoning? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen ook graag bij u thuis langs voor een adviesgesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu