MANTELZORGWONING FABRIEK

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Uw zorgwoning uit Nederlands mantelzorgwoning fabriek

Wilt u graag een mantelzorgwoning bestellen die uit een Nederlandse mantelzorgwoning fabriek komt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het heeft een aantal voordelen uw mantelzorgwoning op Nederlandse bodem te laten maken. De levertijden zijn met twee maanden bijzonder kort, en de kosten blijven laag. Transport vanuit onze productielocatie in Apeldoorn wordt voor u geregeld. Uw woning kan op elk perceel in Nederland worden geplaatst.

Mantelzorgwoning in fabriek bekijken
Het is mogelijk onze ontwerpen online te bekijken, maar als u onze materialen in het echt wilt zien bent u van harte welkom op onze productielocatie. In onze mantelzorgwoning fabriek ziet u zo hoe mantelzorgwoningen met zorg in elkaar worden gezet. Het maken van een keuze wordt zo een stuk eenvoudiger.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Woning op maat
Naast de korte levertijden hebben onze woningen een ander voordeel. U beschikt namelijk altijd over een woning die compleet op maat gemaakt kan worden. Zo kunt u de indeling geheel naar wens maken, extra kamers toevoegen en uw eigen afwerking kiezen voor sanitair, keuken en vloeren.

Rolstoelvriendelijk
Onze woningen zijn altijd ruim opgezet. Dit betekent dat u er dus ook gebruik van kunt maken wanneer u een rolstoel gebruikt of wanneer u met een rollator loopt. Zo weet u zeker dat u comfortabel en zelfstandig kunt leven in uw zorgwoning.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing
Als u bij ons een zorgwoning laat maken, zorgen wij er vervolgens ook voor dat deze geplaatst wordt. Zo weet u zeker dat uw woning goed geïnstalleerd wordt. Als de woning eenmaal staat, kunt u er meteen in gaan wonen.

Adviesgesprek
Wilt u een adviesgesprek met één van onze medewerkers? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu