MANTELZORGWONING EMMEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Uw mantelzorgwoning in Emmen

Blijven wonen in uw eigen gemeente, in de buurt van uw familie? Dat kan, met één van onze moderne mantelzorgwoningen. Deze zijn op elk perceel te plaatsen vanwege de hoge aanpasbaarheid van onze modellen. U kiest zelf de indeling en afwerking van uw woning, waarna deze al binnen twee maanden geleverd kan worden. U heeft al een mantelzorgwoning in Emmen vanaf 69.500 euro.

Mantelzorgwoning in Emmen: zelf samenstellen
Uw mantelzorgwoning in Emmen is eenvoudig zelf samen te stellen. U kiest één van onze basismodellen en past deze naar eigen wens aan. Zo kunt u extra kamers toevoegen en uw woning inrichten naar eigen smaak. De afwerking van uw badkamer, keuken en de vloeren bepaalt u namelijk zelf. Onze woningen zijn standaard voorzien van een aangepaste badkamer en brede doorgangen. Rolstoelgebruikers kunnen hierdoor zelfstandig blijven wonen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voordelig wonen
U blijft voordelig wonen met onze mantelzorgwoningen. De aanschafprijs heeft u in de hand, door bijvoorbeeld te kiezen voor een sobere afwerking. Daarnaast draagt het gebruik van onderhoudsarme materialen bij aan lage kosten tijdens de gebruiksfase. Al onze woningen zijn energiezuinig en kunnen zelfs in energieneutrale variant worden geleverd. U kookt en verwarmt uw woning dan elektrisch in plaats van op gas.

Vergunning laten aanvragen
Het aanvragen van een vergunning kunt u laten doen door één van onze medewerkers. Andere administratieve en logistieke handelingen kunt u ook aan ons uitbesteden. Het laten plaatsen van uw mantelzorgwoning in Emmen doet u zo zorgeloos en eenvoudig.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Inruilmogelijkheden
Indien u in het bezit bent van een voertuig zoals een boot of auto, kunt u deze inruilen om in een deel van de betaling te voorzien. Het is tevens mogelijk uw mantelzorgwoning te leasen.

Heeft u nog vragen?
Met de vele opties die wij bieden kan het prettig zijn advies te krijgen van een ervaren adviseur. Samen uw zorgbehoefte inventariseren en een passend ontwerp maken kan gewoon bij u thuis. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina