MANTELZORGWONING EDE

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Ede

Met één van onze mantelzorgwoningen is het verlenen of ontvangen van mantelzorg eenvoudig. Onze prefab mantelzorgwoningen kunnen op maat worden gemaakt en worden binnen twee maanden geleverd. Al vanaf 69.500 euro beschikt u over een eigen mantelzorgwoning in Ede.

Opties: mantelzorgwoning in Ede
Wij bieden vier standaardopties als u een mantelzorgwoning wilt uitkiezen. Op basis van één van deze ontwerpen geeft u vervolgens uw woning vorm. Standaard zijn onze woningen uitgerust met brede doorgangen en aangepast sanitair. Indien u dat wilt voegt u zelf extra kamers toe aan uw woning. Ook de indeling is aan te passen aan uw wensen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Uw zorgbehoefte
Uw zorgbehoefte staat op de eerste plaats als u samen met één van onze adviseurs uw mantelzorgwoning ontwerpt. Wij inventariseren uw wensen en kunnen concrete oplossingen aandragen voor uw behoeften. Op die manier is uw mantelzorgwoning in Ede ook geschikt voor de lange termijn.

Domotica in uw woning
Met zogeheten domotica in uw woning kunt u langer, veilig en zelfstandig blijven wonen. Dit automatische alarmsysteem herkent situaties waarin u hulp nodig heeft en geeft een signaal af aan uw verzorger. Zo kan uw naaste familielid snel ter plaatse zijn in een noodsituatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wij zorgen voor de plaatsing
Wanneer u bij ons een unit koopt, zorgen wij dat deze geplaatst wordt. U hoeft dus enkel een locatie te regelen. Alle administratieve en logistieke zaken nemen wij u uit handen.

Geschikt voor elk budget
Omdat u uw mantelzorgwoning naar eigen wens kunt aanpassen, behoudt u ook grip op uw budget. Kiezen voor een sobere afwerking levert een voordeliger woning op. Uiteraard zijn onze adviseurs altijd transparant over de kosten die gepaard gaan met een specifieke afwerking.

Wilt u meer weten?
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Indien gewenst kan onze adviseur ook bij u thuis langskomen om uw wensen te inventariseren.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu