MANTELZORGWONING DORDRECHT

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Dordrecht

In Dordrecht blijven wonen terwijl u intensieve zorg krijgt van uw nabestaanden, dat is mogelijk met een mantelzorgwoning in Dordrecht. Onze mantelzorgwoningen worden in eigen beheer gemaakt, in Apeldoorn. Hierdoor houden wij de kosten laag en is een mantelzorgwoning voor iedereen verkrijgbaar. Al vanaf 69.500 euro beschikt u over een mantelzorgwoning, die volledig is uitgerust met voorzieningen die mantelzorg mogelijk maken.

Mantelzorgwoning in Dordrecht: voorzieningen
Onze mantelzorgwoningen worden prefab gemaakt en geleverd, waarbij u direct uw woning kunt betrekken. Elke woning is voorzien van een badkamer, keuken en gelegde vloer. Deze kunt u naar eigen wens vormgeven in samenspraak met één van onze adviseurs. Brede doorgangen en een aangepaste badkamer zijn onderdeel van onze woningen. Optioneel kunt u extra slaapkamers en een automatisch alarmsysteem toevoegen aan uw woning. Met dit alarmsysteem zijn uw naasten direct op de hoogte als u direct hulp nodig heeft.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Lage onderhoudskosten
Door gebruik van onderhoudsarme materialen blijven de kosten tijdens de gebruiksfase laag. Hiervoor gebruiken wij duurzame materialen, zoals hout en kunststof.

Energiezuinige woning
Een ander aspect van onze mantelzorgwoningen is het energiezuinige ontwerp. Uw woning verbruikt zo in de gebruiksfase relatief weinig energie, waardoor u weinig kosten maakt voor gas, water en licht. Optioneel kunt u een energieneutrale woning aanvragen, waarbij geen gasaansluiting aanwezig is.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Levering
Binnen twee maanden na aanschaf kan uw woning al geleverd worden. Hiervoor maken wij een afspraak met u, waarna het transport en de plaatsing door onze medewerkers worden geregeld. U kunt dan zo snel mogelijk uw mantelzorgwoning in Dordrecht betrekken.

Heeft u een vergunning nodig?
Als u een zorgwoning wilt plaatsen, heeft u in sommige gevallen toestemming nodig van uw gemeente. Wij helpen u hier graag bij. U hoeft uw vergunning niet zelf aan te vragen, maar u kunt dit laten doen door één van onze medewerkers. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze medewerkers voor meer informatie.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu