MANTELZORGWONING DEN HAAG

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning in Den Haag laten plaatsen?

Wanneer uw ouders of een van uw ouders ouder wordt en daarbij zorgbehoevend wordt, kunt u hen naar een verzorgingstehuis brengen, maar u kunt ook bij ons een mantelzorgwoning in Den Haag kopen. Wij leggen u hier graag uit hoe u bij ons een onderkomen voor uw ouder kunt realiseren.

Een mantelzorgwoning in Den Haag kopen is een goede oplossing
Wanneer u een ruime tuin heeft, kunt u bij ons een mantelzorgwoning in Den Haag kopen. Deze ruimte kunt u vervolgens in uw tuin zetten en dan kunt u uw ouder daarin verplegen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Onze zorgwoningen zijn ideaal
Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunt deze aan ons doorgeven. Wij kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen aan iedere situatie een mouw naaien, dus schroom vooral niet om ons te laten weten wat u graag wilt.

De woning wordt aangepast aan uw wensen
Wanneer degene die in de woning komt te wonen, veel steun nodig heeft, kunt u deze laten uitrusten met de nodige aanpassingen. Zo kunnen wij steunen in het toilet aanbrengen bijvoorbeeld.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

De woning is geheel rolstoelvriendelijk
Wanneer iemand in een rolstoel zit, is het belangrijk dat de woning geen drempels en andere obstakels heeft. Vandaar dat onze woningen altijd zo gemaakt worden dat ze goed door mensen in een rolstoel gebruikt kunnen worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat iemand goed oud kan worden in onze woningen.

Wij adviseren u graag
Mocht u na het lezen van deze korte tekst enthousiast geworden zijn over onze mogelijkheden, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij lichten u ook graag voor over de regels die gelden in uw gemeente. Het is goed om te weten dat gemeentes doorgaans heel erg meewerkend zijn wanneer u een zorgwoning in uw tuin zou willen gaan plaatsen.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina