MANTELZORGWONING DEN BOSCH

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wat dacht u van een mantelzorgwoning in Den Bosch?

Veel mensen die ouder worden, komen voor de vraag te staan of zij zich nog veilig voelen in hun huis. Doorgaans zijn huizen niet heel geschikt om comfortabel oud te worden, maar verhuizen is ook een grote stap. Vandaar dat u bij ons een mantelzorgwoning in Den Bosch kunt realiseren. Dit is een ideale manier van wonen voor mensen die graag een beetje in de gaten gehouden willen worden.

Een mantelzorgwoning in Den Bosch kan de oplossing zijn
Wanneer u graag zelfstandig oud wilt worden, maar zo nu en dan wel wat hulp kunt gebruiken, is een mantelzorgwoning in Den Bosch een ideale oplossing. Deze unit kunt u bij iemand in de tuin zetten en daar vervolgens in gaan wonen. Zo weet u zeker dat u goed van uw oude dag kunt genieten.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Een woning op maat
Als u bij ons een zorgwoning bestelt, wordt deze altijd geheel aan uw wensen aangepast. Wilt u een ruime douche? Wij realiseren het! Wilt u geen drempels? Al onze units zijn altijd volledig vrij van drempels!

Moet u vergunning aanvragen?
Wanneer u een zorgwoning wilt plaatsen, zullen gemeentes daar doorgaans altijd goed aan meewerken. Zij vinden het namelijk belangrijk dat ouderen goed kunnen wonen dus u hoeft geen vergunningen aan te vragen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wilt u een kant en klare woning?
Als u graag alles aan ons wilt overlaten, is dat ook goed mogelijk. Wij zorgen dat alles in de woning wordt aangebracht, van gordijnen tot vloeren.

Heeft u nog vragen?
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze woningen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen dat wij een mooie woning voor u kunnen realiseren. Wilt u dus meer weten, aarzel dan niet en bel of mail ons vandaag nog even. Wij leggen u graag uit hoe wij een woning voor u kunnen realiseren.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu