MANTELZORGWONING BREDA

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning in Breda realiseren?

Wanneer uw ouders ouder worden en steeds meer zorg nodig hebben, kan het zijn dat zij niet meer thuis kunnen blijven wonen. In dat geval kunt u altijd een mantelzorgwoning in Breda realiseren. In dit artikel leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn zodat u weet of een dergelijke woning ook iets voor u kan zijn.

Een mantelzorgwoning in Breda kan zo geregeld zijn
Omdat gemeenten het belangrijk vinden dat ouderen goed geholpen worden, kan een mantelzorgwoning in Breda een uitkomst bieden. U hoeft namelijk geen vergunningen aan te vragen voor een dergelijke unit. Zo kunt u uw verwante goed verzorgen zonder dat zij in een collectief van een verzorgingstehuis op hoeven te gaan.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Wij zorgen dat u een goede woning krijgt
Wanneer u bij ons een zorgwoning aanschaft, zorgen wij er graag voor dat alles goed geregeld wordt. Wij horen daarom graag van u wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Wilt u met een persoon in de woning gaan wonen, of wilt u er met twee mensen van uw oude dag genieten? Wij zorgen dat u de woning krijgt waarin u zich thuis zult voelen.

Van alle gemakken voorzien
Wanneer u bij ons een zorgwoning bestelt, kunt u deze geheel aan uw wensen aanpassen. Maakt u gebruik van een rollator? Wij zorgen dat de vloeren gelijk zijn en dat u niet struikelt over drempels. Wilt u een verhoogd toilet? Wij zorgen dat het voor de bakker komt.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wij kunnen ook het interieur verzorgen
Wanneer u zelf geen zin heeft om bijvoorbeeld gordijnen uit te zoeken, kunt u deze ook bij ons bestellen. Wij zorgen dat alles kant en klaar wordt opgeleverd. Zo heeft u zo weinig mogelijk werk van de woning.

Neem snel even contact met ons op
Wij hopen u een goed beeld te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Mocht u graag met ons in zee willen gaan, bel ons dan.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu