MANTELZORGWONING BESTELLEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning bestellen 

Als u of uw naaste een toenemende zorgbehoefte heeft kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Een mantelzorgwoning bestellen doet u eenvoudig bij ons. U kiest een standaardmodel uit en past deze indien nodig, aan uw wensen aan. Zo creëert u de perfecte woning voor de zorgbehoefte van uw naaste of uzelf.

Met spoed een mantelzorgwoning bestellen
Soms is het noodzakelijk met spoed over een mantelzorgwoning te beschikken. Als u kiest voor een mantelzorgwoning bestellen bij ons, is deze na bestellen al leverbaar binnen twee maanden. De woning wordt compleet opgeleverd en kan direct bewoond worden. De keuken, badkamer en vloeren zijn afgewerkt en ook de stoffering kan meegeleverd worden.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Energiezuinige woningen
Met een aanschafprijs vanaf 69.500 euro zijn onze woningen beschikbaar voor iedereen. Ook in de gebruiksfase blijven uw kosten laag door de energiezuinige installaties in de woning. De onderhoudsarme materialen zorgen ervoor dat er ook op lange termijn weinig onderhoud bij de woning komt kijken. Ook dit voorkomt hoge kosten in de jaren na plaatsing van de woning.

Rolstoelvriendelijk
Onze woningen worden altijd ontworpen zodat ook rolstoelgebruikers deze zelfstandig kunnen bewonen. Dat betekent dat de deuren breder zijn en dat de vloer altijd gelijk is. Ook is de toiletpot verhoogd zodat u comfortabel gebruik kunt maken van het toilet.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wilt u kopen of leasen?
Mocht u de woning maar kort nodig hebben, dan kunt u deze altijd leasen. Dat kan u veel geld schelen. Wilt u de woning liever kopen, dan is dat ook mogelijk.

Wij voorzien u graag van advies
Het uitzoeken van een mantelzorgwoning doet u uiteraard graag zorgvuldig, zodat de woning ook op de lange termijn voldoet aan uw eisen en wensen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Maak daarom een afspraak met één van onze medewerkers voor een adviesgesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu