MANTELZORGWONING AMSTERDAM

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wilt u een mantelzorgwoning in Amsterdam laten plaatsen?

Wanneer uw ouders ouder worden en zorgbehoevend worden, kan het zijn dat u hen graag in huis zou willen nemen. Het is voor veel mensen daarom fijn om te weten dat u een mantelzorgwoning in Amsterdam kunt kopen. Een dergelijke zorgwoning kan heel veel voordelen bieden.

Een mantelzorgwoning in Amsterdam hoeft niet duur te zijn
Wanneer u bij ons een mantelzorgwoning in Amsterdam koopt, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste faciliteiten in huis haalt om uw ouders of ouder goed te verzorgen. Bovendien kunt u deze woning voor een goede prijs kopen.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

De woning kan geheel op maat gemaakt worden
Wanneer u bij ons een zorgwoning koopt, kunt u deze geheel op maat laten maken. Wilt u een mooie ruime slaapkamer? Dat kan geregeld worden. Wij zorgen er graag voor dat u de woning krijgt die aan al uw eisen voldoet.

De woning beschikt over een egale vloer
Wanneer u iemand in een rolstoel wilt laten wonen in onze zorgwoning, dan is het goed om te weten dat deze geheel gelijkvloers zijn. Zo kunt u er zeker dat u iemand moeiteloos van bijvoorbeeld de wc naar de slaapkamer kunt brengen. Deze woningen zijn daarom ideaal voor mensen die minder mobiel zijn.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Regel het met uw gemeente
Wanneer u bij ons een woning aankoopt, kunt u deze in uw tuin plaatsen zonder toestemming. De gemeente werkt namelijk graag mee met dergelijke zorgoplossingen. Als u daarom binnenkort al uw ouder in huis wilt nemen, dan kunt u al op heel korte termijn een zorgwoning bij ons kopen.

Wij komen graag bij u langs
Wilt u graag advies ontvangen over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij denken graag met u mee over wat in uw geval het beste is.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina