MANTELZORGWONING AMSTELVEEN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Amstelveen

Zelfstandig wonen in de buurt van uw naasten terwijl zij u mantelzorg verlenen, dat is mogelijk met een compacte mantelzorgwoning. Deze leveren wij door heel Nederland. Het realiseren van een mantelzorgwoning in Amstelveen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Uw mantelzorgwoning is geheel aanpasbaar aan de bestemming van de woning, zodat deze op elk perceel geplaatst kan worden. Uw woning is al beschikbaar vanaf een prijs van 69.500 euro, en kan geheel naar uw wens en smaak worden afgewerkt.

Mantelzorgwoning in Amstelveen samenstellen
Veel mensen kiezen ervoor om hun eigen woning samen te stellen. Elke zorgbehoefte is immers anders. Het samenstellen van uw mantelzorgwoning in Amstelveen begint met een keuze uit één van onze basismodellen. Deze kan qua indeling en grootte worden aangepast. Tevens kunt u een extra aangepaste badkamer toevoegen, of een automatisch alarmsysteem laten installeren in uw woning. Alle woningen beschikken standaard over brede doorgangen, een compleet afgewerkte keuken, egale vloeren en aangepast sanitair. Uw woning is na oplevering direct klaar voor gebruik.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Snelle levertijd
Na het bestellen van uw mantelzorgwoning wordt uw woning binnen twee maanden gefabriceerd. Wij maken een afspraak voor de levering en plaatsen de mantelzorgwoning in Amstelveen. Indien wenselijk verzorgen wij ook het aanvragen van een vergunning en het stofferen van de woning. Als u met spoed een mantelzorgwoning nodig heeft kunt u deze zeker bij ons bestellen.

Duurzaam en energiezuinig
Uw mantelzorgwoning wordt door ons gemaakt om jaren mee te gaan. Hiervoor gebruiken wij duurzame materialen, die weinig onderhoud vereisen. Bovendien is uw woning standaard voorzien van energiezuinige installaties. Optioneel kan de woning ook geleverd worden zonder gasaansluiting. U kiest dan voor een energieneutrale woning, waarbij u kookt en verwarmt middels een elektrische installatie.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Comfortabel wonen
Al onze woningen stellen de bewoner in staat comfortabel te wonen. Uiteraard betekent comfortabel wonen voor iedereen iets anders. Onze adviseurs helpen u dan ook graag bij het realiseren van een perfect ontwerp voor uw zorgbehoefte. Zo kunt u langdurig zelfstandig en veilig blijven wonen.

Onze adviseur komt graag bij u langs
Wij helpen u graag gedurende het hele traject, van bouwtekening tot levering. Dat betekent dat wij ook graag bij u langskomen om te bekijken wat in uw geval het meest passend is.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu