MANTELZORGWONING AMERSFOORT

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Is een mantelzorgwoning in Amersfoort iets voor u?

Als u ouder wordt, kan het zijn dat u het niet meer prettig vindt om zelfstandig te wonen. Toch hoeft dit ook niet meteen te betekenen dat u naar een verzorgingshuis zou moeten. Een mantelzorgwoning in Amersfoort bestellen, kan in dat geval een goede uitkomst zijn. Wanneer u namelijk een dergelijke woning betrekt, kunt u onder toezicht toch zelfstandig blijven wonen.

Een mantelzorgwoning in Amersfoort kan snel geregeld worden
Een mantelzorgwoning in Amersfoort kopen kan heel snel gerealiseerd worden. Het enige wat u nodig heeft, is een plaats waar u de woning neer kunt zetten. Dit kan bijvoorbeeld bij een kennis van u in de tuin zijn, of u kunt uw kinderen vragen. Gemeentes stimuleren dergelijke woningen dus u hoeft niet bang te zijn voor veel administratieve rompslomp.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Een woning die aan al uw eisen voldoet
Wanneer u eenmaal een locatie heeft, kunt u de woning laten maken zoals u dat wilt. Wilt u graag een ruime badkamer? Wilt u de woning kunnen gebruiken op het moment dat u met een rollator loopt? Wij zorgen dat alles comfortabel is en ruim is opgezet.

Wij kunnen alles voor u regelen
Als u bij ons een woning bestelt, kunt u deze geheel door ons laten inrichten. Dat betekent dus dat wij niet alleen de basis kunnen leggen, maar bijvoorbeeld ook dat wij de gordijnen en de vloeren voor u kunnen aanbrengen. Wij kunnen op deze manier altijd een totaalpakket realiseren.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Wij zorgen voor de plaatsing
Heeft u eenmaal een woning bij ons besteld, dan zullen wij een afspraak met u maken voor de plaatsing van de woning. Hier hoeft u verder niets voor te regelen, wij zorgen dat alles op zijn pootjes terecht zal komen.

Neem gerust even contact met ons op
Wij hopen u goed te hebben kunnen voorlichten. Mocht u meer willen weten, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu