MANTELZORGWONING ALPEN AAN DEN RIJN

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Alpen aan den Rijn laten plaatsen

Veilig en comfortabel zelfstandig blijven wonen is mogelijk met een mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning kan bijvoorbeeld geplaatst worden bij uw naasten in de tuin, zodat zij eenvoudig zorg kunnen verlenen. Het geven van mantelzorg wordt zo een stuk minder intensief. Onze mantelzorgwoningen zijn met een prijs vanaf 69.500 euro voor iedereen weggelegd.

Uw mantelzorgwoning in Alphen aan de Rijn samenstellen
Uw mantelzorgwoning kan op maat worden gemaakt, geheel volgens uw wensen en naar uw zorgbehoefte. Onze woningen zijn standaard uitgerust met brede doorgangen en zijn daarmee geschikt voor rolstoelgebruikers. Daarnaast beschikt elke woning over een aangepaste badkamer en kunt u zelf uw afwerking voor keuken, sanitair en vloer kiezen. Hiermee geeft u uw woning vorm volgens uw smaak. Het ontwerp is aan te passen op basis van één van onze vier standaardopties.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Domotica in huis
Een extra veilige woonomgeving is te realiseren met behulp van domotica. Een automatisch alarmsysteem in huis geeft een signaal af als u in nood bent, en hulp nodig heeft. Dit systeem is optioneel toe te voegen aan uw woning en wordt ingebouwd tijdens fabricage van uw mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoningen voor instellingen
Wij leveren mantelzorgwoningen aan particulieren en instellingen. Als u vanuit een instelling belang heeft bij één of meerdere mantelzorgwoningen nodigen wij u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden voor mantelzorgwoningen te bespreken.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Vervoer en plaatsing
De logistiek omtrent het leveren van uw woning en het plaatsen van uw mantelzorgwoning in Alphen aan den Rijn wordt geheel door onze medewerkers uitgevoerd. U hoeft rondom het plaatsen van uw woning niets te regelen. Ook het aanvragen van een vergunning wordt – indien nodig – door ons gedaan.

Onze adviseur komt graag bij u langs
Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning. Onze adviseur komt hiervoor graag bij u langs. Het is ook mogelijk onze productielocatie te bezoeken, zodat u met eigen ogen onze woningen kunt bekijken en materialen kunt uitzoeken.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu