MANTELZORGWONING ALMERE

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Wist u dat u een mantelzorgwoning in Almere kunt plaatsen?

Als u ouder wordt, zult u merken dat het niet altijd meer te doen is om thuis te blijven wonen. Veel mensen kunnen ook nog niet naar een verzorgingstehuis omdat zij niet zoveel zorg nodig hebben. In dat geval kunt u altijd een mantelzorgwoning in Almere kopen.

Een mantelzorgwoning in Almere is de ideale oplossing
Wanneer u kiest voor een mantelzorgwoning in Almere dan kiest u voor de beste oplossing. Deze unit kunt u namelijk gewoon ergens in uw tuin zetten of in de tuin van uw kinderen of een kennis. Vervolgens kan deze persoon een oogje in het zeil houden. Zo kunt u dus zelfstandig blijven wonen, maar met net dat beetje extra aandacht waar u waarschijnlijk behoefte aan heeft.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Een zorgwoning op maat laten maken
Wanneer u bij ons zaken komt doen, kunt u een zorgwoning laten maken die geheel op maat is gemaakt. U kunt bij ons al uw wensen doorgeven en wij zorgen dat deze gerealiseerd worden in de woning. Kijk daarom even elders op deze site om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Aan al uw wensen aangepast
Als u een rollator gebruikt of in een rolstoel zit, dan moet uw zorgwoning daar goed op zijn aangepast. Wij zorgen er daarom voor dat de unit gelijkvloers is en dat u ruime deurposten heeft. Zo kunt u zich vrij bewegen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er geen ruimte is.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Alles kan gerealiseerd worden
Wilt u graag een complete unit bij ons bestellen? Dat kan. Wij kunnen de ruimte volledig voor u inrichten. Ook het plaatsen nemen wij graag voor onze rekening. Zo kunt u er zeker van zijn dat u snel een goede woning kunt hebben.

Neem snel even contact op
Bent u enthousiast geworden over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog even contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu