MANTELZORGWONING ALMELO

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Almelo kopen

Het verlenen van mantelzorg kan een arbeidsintensieve taak zijn. Het wordt eenvoudiger als u vlak naast uw familie woont. Als u afhankelijk bent van hun zorg, kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Deze kan bijvoorbeeld in de tuin van uw familie of mantelzorger geplaatst worden, waardoor u snel bij elkaar kunt zijn. Een mantelzorgwoning in Almelo realiseert u bijvoorbeeld met één van onze flexibele zorgwoningen, die geheel aanpasbaar zijn aan uw wensen. Al beschikbaar vanaf 69.500 euro en uit te breiden met diverse voorzieningen.

Samenstellen van uw mantelzorgwoning in Almelo
Als u kiest voor onze mantelzorgwoningen, kiest u één van onze standaardmodellen. U kunt deze als geheel laten plaatsen, zodat u over een mantelzorgwoning in Almelo beschikt. Het is echter ook mogelijk zelf aanpassingen te doen en het ontwerp te veranderen. Het toevoegen van een extra slaap- of badkamer is bijvoorbeeld mogelijk, net als het veranderen van de indeling van de woning.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Financieringsmogelijkheden
Als u een woning bij ons bestelt kunt u deze kopen, maar ook leasen behoort tot de mogelijkheden. Soms past leasen beter bij uw situatie dan kopen. Onze adviseurs denken graag met u mee en wijzen u indien nodig ook op onze alternatieve financieringsmogelijkheden, zoals het inruilen van een waardevol object. Hiermee kunt u een deel van de aankoopsom voldoen.

Duurzame keuze
Onze woningen worden altijd voorzien van duurzame afwerkingen, zodat uw woning lang in goede conditie blijft zonder dat u onderhoud hoeft te plegen. Kies bijvoorbeeld voor onze onderhoudsarme houten afwerkingen voor langdurig woonplezier.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Kant-en-klare woning
Wij kunnen u een woning opleveren die meteen gereed is voor bewoning. U kunt meteen de woning betrekken nadat de woning geplaatst is. Onze medewerkers sluiten alle installaties aan. Indien nodig kunt u ook uw stoffering door ons laten verzorgen, voor extra gemak.

Adviesgesprek aanvragen
Wellicht heeft u nog vragen over onze mantelzorgwoningen. Onze medewerkers helpen u graag verder met passend advies. Hierbij gaan zij altijd uit van uw persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Deze kan ook bij u thuis plaatsvinden.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu