MANTELZORGWONING ALKMAAR

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in Alkmaar

Met een mantelzorgwoning in Alkmaar kunt u gewoon in uw eigen woonplaats blijven wonen. Doorgaans wordt een mantelzorgwoning op het perceel van uw verzorgende gezet, bijvoorbeeld een familielid. Het geven en ontvangen van mantelzorg wordt zo een stuk eenvoudiger. Uw mantelzorgwoning kan op maat worden gemaakt, zodat deze op elk perceel te plaatsen is.

Een mantelzorgwoning in Alkmaar samenstellen
U kiest zelf de indeling en grootte van uw mantelzorgwoning. Dat doet u op basis van één van de vier standaardopties. Deze zijn uitgerust met een aangepaste badkamer en bieden rolstoelgebruikers de vrijheid zich zelfstandig door de woning te bewegen. Drempelloze vloeren en brede doorgangen maken dit mogelijk. Optioneel kiest u voor een extra slaap- of badkamer. Ook een automatisch alarmsysteem is op te nemen in het ontwerp van uw woning. Hiermee wordt uw verzorger automatisch gealarmeerd als u zich in een noodsituatie bevindt.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Voordelig op maat gemaakt
Als u bij ons een zorgwoning bestelt, wordt deze altijd op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit houdt uw kosten laag en maakt het mogelijk uw woning naar uw zorgbehoefte vorm te geven. Ook de afwerking van uw keuken, sanitair en vloeren kiest u zelf. Indien wenselijk kunt u ook bij ons terecht voor de stoffering van uw woning.

Onderhoudsarm en energiezuinig
Uw mantelzorgwoning in Alkmaar is voordelig in de aanschaf en in de gebruiksfase. Door onderhoudsarme materialen te gebruiken bij fabricage en een energiezuinig ontwerp, bent u weinig geld kwijt aan onderhoud en energiekosten.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Logistiek
Het leveren van uw woning doen we altijd op afspraak. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen. Wij regelen alle logistieke zaken, zodat uw mantelzorgwoning vanuit Apeldoorn naar Alkmaar kan worden vervoerd.

Compleet opgeleverd
Na oplevering kunt u direct uw woning betrekken. Het sanitair, de keuken en de vloer zijn al geplaatst. Meer weten over onze complete mantelzorgwoningen? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een oriënterend gesprek.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina