MANTELZORGCHALET

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorgwoning in de vorm van een mantelzorgchalet

Snel een mantelzorgwoning neerzetten is heel goed mogelijk met onze prefab, op maat gemaakte mantelzorgwoningen. Onze woningen worden geleverd in de vorm van een mantelzorgchalet dat van alle gemakken is voorzien. U bepaalt zelf de indeling, grootte en afwerking van de woning, zodat deze geheel is aangepast aan uw zorgbehoefte.

Mantelzorgchalet: standaard voorzieningen
Onze mantelzorgwoningen zijn standaard voorzien van een aangepaste badkamer. In het mantelzorgchalet zijn extra brede doorgangen aangebracht zodat rolstoelgebruikers en bewoners met rollator zich goed kunnen voortbewegen. Het verlenen van mantelzorg wordt met deze voorzieningen ook een stuk minder intensief.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Optioneel met domotica
Een automatisch alarmsysteem kan nog meer zekerheid en veiligheid met zich meebrengen. Daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid domotica te laten installeren tegen meerprijs. Deze wordt al aangebracht tijdens het productieproces. Met domotica krijgt uw verzorger een signaal als u zich in een noodsituatie bevindt, waardoor hij of zij snel ter plaatse kan zijn.

Energiezuinige woning
Onze woningen worden standaard voorzien van energiezuinige installaties. Op aanvraag kunt u ook een woning krijgen die geen gebruik maakt van gas. Deze energieneutrale woning is net zo comfortabel als de standaarduitvoering, maar u doet een beroep op elektrische installaties voor het koken en het verwarmen van de woning.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Plaatsing
Voor de plaatsing en het transport van het mantelzorgchalet hoeft u zelf niets te doen. Het aanvragen van een vergunning is in de meeste gevallen niet nodig. Wij controleren dit altijd voor u zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Advies nodig?
Bij het samenstellen van een woning kunt u altijd een beroep doen op één van onze adviseurs. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen ook graag bij u thuis langs als dat nodig is.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu