MANTELZORG BUNGALOW

PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

Mantelzorg bungalow laten plaatsen

Met onze mantelzorgwoningen kunt u overal wonen terwijl u mantelzorg ontvangt of verleent. Met vier standaard opties die in hoge mate aanpasbaar zijn, is er altijd een zorgwoning die bij u en uw familie past. Vanaf 69.500 beschikt u al over een mantelzorgwoning, die in de vorm van een mantelzorg bungalow bij u wordt geleverd. De woning is gelijkvloers, wat het ontvangen en verlenen van mantelzorg eenvoudig en minder arbeidsintensief maakt. Daarnaast beschikt de mantelzorg bungalow over aangepast sanitair en brede doorgangen.

Eigen ontwerp mantelzorg bungalow
U kunt naar eigen inzicht de indeling van uw mantelzorgwoning bepalen. Het toevoegen van extra kamers of voorzieningen is geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor een automatisch alarmsysteem in de vorm van domotica, of voeg een extra badkamer of toilet toe. Zo is de woning geheel aangepast aan uw zorgbehoefte, op de korte en lange termijn.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

Energiezuinig en duurzaam
Uw woning blijft tijdens de gebruiksfase ook een voordelige keus met energiezuinige installaties en duurzame materialen. Al onze zorgwoningen kunnen worden geleverd met een onderhoudsarme afwerking, zodat u tijdens uw verblijf geen onderhoud aan de woning hoeft te plegen.

Kopen of leasen
Wij bieden diverse financieringsmogelijkheden aan onze klanten. Zo kunt u ervoor kiezen uw woning te kopen of te leasen, en is een deel van het aankoopbedrag te financieren door middel van inruil. Uw waardevolle object, zoals een boot of auto, is bijvoorbeeld bij ons in te ruilen.

HET 6 STAPPENPLAN

Mantelzorgwoning stap 1-6

1. INFORMATIE AANVRAGEN

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Mantelzorgwoning stap 2-6

2. SAMENSTELLEN

Samen met u ontwerpen wij uw droomwoning

Mantelzorgwoning stap 3-6

3. OFFERTE

U ontvangt een overzichtelijke offerte

Mantelzorgwoning stap 4-6

4. DE OPDRACHT

Wij nemen de opdracht in ontvangst

Mantelzorgwoning stap 5-6

5. BOUWEN

Onze vaklieden gaan voor u aan de slag

Mantelzorgwoning stap 6-6

6. SLEUTELKLAAR OPGELEVERD

En nu genieten..

Is de woning geschikt voor echtparen?
Wij krijgen vaak de vraag of onze woningen ook geschikt zijn voor echtparen. Dat is zeker het geval. Omdat wij maatwerk leveren kunt u de woning zo vormgeven dat deze geschikt is voor meerdere personen.

Meer weten?
U heeft naast bovenstaande opties nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld omtrent de afwerking van uw woning en het interieur. Wilt u meer weten? Bezoek onze productielocatie in Apeldoorn of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Seniorenchalets
WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Bekijk onze Facebook-pagina

Menu