PAS UW WONING AAN NAAR BEHOEFTE

MANTELZORGWONINGEN AANPASSINGEN

Adres

Landdrostlaan 51
Apeldoorn

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

AANGEPASTE BADKAMER KEUKEN TOILET

MANTELZORGWONING

Wij begrijpen dat uw mantelzorgwoning comfortabel maar bovenal ook veilig moet zijn om zelfstandig in te kunnen blijven wonen. Daarom worden de woningen volledig aangepast aan uw zorgbehoefte. De zorgwoning kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden met extra brede deuren, ideaal voor rolstoelgebruikers en personen met rollators. Rekenhoudend met een moment dat u wellicht rolstoel-behoevend wordt.

Zo kunt u ook denken aan een aangepaste keuken die ook toegankelijk is voor rolstoel gebruikers. Een extra ruime badkamer met een anti-slip vloer dat uitglijden voorkomt met een een zitgelegenheid bij de douche. En stabiele beugels naast het toilet die zorgen voor extra steun. Dit zijn allemaal voorbeelden van hoe u uw mantelzorgwoning kunt laten maken.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zorgchalet

EEN CHALET ALS MANTELZORGWONING

Wij bouwen MIVA ( minder validen) mantelzorgwoningen die uitgevoerd kunnen worden met domotica zoals bijvoorbeeld automatische bewegingsmelders en een noodknop of halsketting die de bewoner kan gebruiken als er een noodsituatie ontstaat zodat er hulp kan komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren naar de mogelijkheden van een mantelzorgwoning op uw terrein. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

WILT U EEN ZORGWONING ADVIES OP MAAT?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.

Menu